Play Video

Povestea noastră

Societatea Star Multitrade a fost fondata in anul 2004.
Ca urmarea a constatarii ca pe piata din Romania exista un numar extrem de mic de firme care ofera intregul pachet de produse si servicii pentru industria constructiilor (civile, industriale, transporturi, drumuri etc) s-a dorit exploatarea acestei nise.

Firma s-a constituit prin asocierea unui grup de profesionisti care au activat in diverse domenii si care au dorit ca vasta experienta dobandita sa poata fi pusa la dispozitia potentialilor clienti din aceasta nisa extrem de larga. S-a reusit ca intr-un timp scurt dar si prin eforturi sustinute sa fie oferite pachete de servicii si produse personalizate, in concordanta cu cerintele fiecarui client.

Flexibilitatea mare si cunoasterea foarte buna a pietei, dar si stabilirea unui set corect de valori si principii, au permis ca in scurt timp, societatea sa se afirme in cadrul societatilor ce furnizeaza produse si servicii pentru construirea si consolidarea infrastructurii in Romania.Cresterea constanta a segmentului constructiilor din Romania a dovedit ca decizia de fondare a acestei companii a fost una corecta

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Lorem ipsum

Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit.

Lorem ipsum

Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus.

Viziune

Sa devenim unul dintre furnizorii preferati de produse si servicii pentru constructorii de drumuri, cai ferate, constructii civile si industriale.

Misiune

Sa depunem eforturi sustinute pentru a crea valoare pentru clientii nostri, oferindu-le produse si servicii de calitate.

Valori

  • Integritate - Integritatea si onestitatea stau la baza a tot ce intreprrindem
  • Clientii – Clientul sta intotdeauna in centrul preocuparilor noastre. Ne straduim sa satisfacem nevoile clientilor nostri oferindu-le solutii complete de produse si servicii, la timp si generatoare de valoare adaugata. Succesul nostru este reprezentat de satisfactia clientilor nostri.
  • Angajatii nostrii – Tratam fiecare angajat cu demnitate si respect. Punem valoare pe diversitatea la locul de munca in ceea ce priveste pregatirea si cultura profesionala a angajatilor nostri.